За Нас

Eutopia е мястото, където всеки млад човек може да открие себе си, да получи вдъхновение за развитие и да продължи образованието си подготвен за професиите на бъдещето.

Екипът на Eutopia

Специализирани сме в областта на образованието и чуждоезиковото обучение. Със съдействието на държавни и частни училища от цялата страната се стремим да предоставим на учениците и техните семейства винаги актуална, обективна и полезна информация относно новостите в сферата на образованието в България и чужбина.

Екипът на Eutopia има дългогодишен опит и изграден професионален метод на работа, благодарение на който е успял да обучи и да помогне на над 2 300 ученика от цялата страна ( включително и на български ученици, живеещи в Испания, Англия, Германия и Канада) при кандидатстването им в университети в Европа, САЩ и Канада.

Услуги

Стремим се да предоставим на учениците и техните семейства винаги актуална, обективна и полезна информация относно новостите в сферата на образованието в България и чужбина.

Кандидатстване в чужбина

Съдействие при кандидатстване в Бакалавърски, магистърски и MBA програми на английски, немски, френски и испански език в Европа, САЩ и Канада.

Кариерно консултиране

Анализиране на конкретния профил на ученика спрямо индивидуалните му характеристики, интереси, потенциал и фокусиране върху подходящо за него направление.

Езикови и сертификатни подготовки

За следните езици: английски (IELTS, CAE, CPE), немски (ÖSD, Goethe Zertifikat, TestDaF) и испански език (DELE, SIELE).

Академично рисуване

Подготовка и изграждане на портфолио. Кандидатстване за Арт и дизайн специалности.

Защо да изберете Eutopia

Опитът ни до момента ни дава увереност, че може да поемем и най-нестандартното желание за обучение като специалност и дестинация. В наше лице ще намерите лична ангажираност и отдаденост към Вашето индивидуално запитване.
Нашата най-голяма мотивация и удовлетворение от работата е
постигнатия успех на всеки един ученик!