Основи на академичното рисуване

Без значение дали имате изявен талант или просто интерес към рисуването, основополагащият 4-седмичен Курс по академично рисуване за ученици от 6 до 11 клас ще ви помогне за кратко време да изградите фундаментални знания, важни за правилното надграждане на уменията ви в рисуването.

Провежда се през: Февруари, Май и Октомври

Програма на курса

Курсът дава необходимите познания и умения в основните направление на изкуството и дизайна, след който учениците могат да продължат целогодишната си подготовка по рисуване.

Ден 1

Програма за деня

Ден 2

Програма за деня

Ден 3

Програма за деня

Ден 4

Програма за деня

Кариерно Консултиране!

Специалистите на Eutopia могат да ви съдействат с актуална и детайлна информация за опциите за обучение във всички арт направления в България и Европа.

Разгледайте и другите курсове

Разгледайте и другите ни курсове които могат да ви бъдат полезни. Изградете конкорентно портфолио, надградете своите арт умения или участвайте в напият Летен Арт Пленер.

Изграждане на портфолио
Арт Курсове

Изграждане на портфолио

Изградете своето професионално арт портфолио с нашият център.

Летен Арт пленер
Арт Курсове

Летен Арт пленер

Присъствайте на нашият летен арт пленер, и надградете своите арт умения.

Защо да изберете Eutopia

Eutopia е мястото, където всеки млад човек може да открие себе си, да получи вдъхновение за развитие и да продължи образованието си като подготвен, мотивиран и успешен студент готов за професиите на бъдещето. Специализирани сме в областта на образованието и чуждоезиковотообучение.

Ние вярваме че: