Изграждане на портфолио

Този курс е подходящ за ученици от 9 до 12 клас.

Параметри на курса

Едно от основните изисквания за прием в Арт и Дизайн специалности в университети в чужбина е представянето на портфолио. Селекцията на студентите в креативните сфери от архитектура през графичен дизайн, интериорен дизайн, мода, анимация до гейм дизайн, става на базата на специално разработено портфолио спрямо конкретни параметри и задания.

 Липсата на ясна визия какво представлява портфолиото, какви са критериите на оценяване и какво се очаква да подготвят кандидат-студентите често възпрепятства успешното кандидатстване. Критериите за оценяване в българските университети са много по-различни от тези в Европа и е важно кандидатите да са запознати с тези специфики ако искат да изградят конкурентно портфолио.

Именно това е ролята на на преподавателите в Art Academy Eutopia – да направи точна преценка на нивото на всеки един курсист и да заложи подходящата програма за подготовка, според избраната специалност. В подготовката могат да се включат кандидати, които имат опит в рисуването. За тези, които нямат такъв, но искат да експериментират и да тестват своята креативност и способности, предлагаме Курс основи на академичното рисуване.

Програма на курса

Модул 1

Програма 

Модул 2

Програма 

Курсът има за цел да развие следните умения:

Нашите курсисти могат да разчитат на помощ и подкрепа в:

Разгледайте и другите курсове

разгледайте и другите ни курсове които могат да ви бъдат полезни. Изградете конкорентно портфолио, надградете своите арт умения или участвайте в напият Летен Арт Пленер.

Академично рисуване
Арт Курсове

Академично рисуване

Научете повече за академичното рисуване, и надградете своите арт умения.

Летен Арт пленер
Арт Курсове

Летен Арт пленер

Присъствайте на нашият летен арт пленер, и надградете своите арт умения.

Защо да изберете Eutopia

Eutopia е мястото, където всеки млад човек може да открие себе си, да получи вдъхновение за развитие и да продължи образованието си като подготвен, мотивиран и успешен студент готов за професиите на бъдещето. Специализирани сме в областта на образованието и чуждоезиковотообучение.

Ние вярваме, че: