Езикова Подготовка

В EUTOPIА ще получите актуална и обективна информация за спецификите за всеки един сертификатен изпит и ще изготвим най-подходящия график в зависимост от индивидуалните цели и профил на курсиста.

Езиков Център

В езиковият ни център може да се възползвате от безплатно полагане на тест за определяне на ниво спрямо европейската езикова рамка (А1 -C2). Голяма част от курсистите, с които работим сертифицират нивото на знанията си във връзка с предстоящо кандидатстване в университет в чужбина, за специализация или работна практика. Затова е много важно да се изгради правилна стратегия и график за надграждане на знанията съобразно срокове на кандидатстване и изискванията за прием в съответните държави.

В EUTOPIА ще получите актуална и обективна информация за спецификите за всеки един сертификатен изпит и ще изготвим най-подходящия график в зависимост от индивидуалните цели и профил на курсиста. Подготовките се водят от високо квалифицирани преподавателите с над 15г опит в сертификатните подготовките и могат да ви подготвят до най-високото сертификатно ниво по английским, немски и испански език

Езикови и сертификатни подготовки на английски език

Предлагани серификати при нас:

Езикови и сертификатни подготовки на испански език

Предлагани серификати при нас:

Езикови и сертификатни подготовки на немски език

Предлагани серификати при нас: