Кандидатстване и консултации

Eutopia е мястото, където всеки млад човек може да открие себе си, да получи вдъхновение за развитие и да продължи образованието си като мотивиран и подготвен студент за професиите на бъдещето.

1500

Кандидата

15

Години Опит

Видове консултации

Кариерно ориентиране

Кариерата е много повече от просто работа, кариерата е призвание, страст, тя се изгражда на база индивидуалния темперамент, интереси и естествени заложби. Понякога желанието и амбициите на родителите са едни, а възможностите и интересите на детето съвсем различни.

За да може да се прецени адекватно подходящото кариерно развитие, трябва в годините на израстване да се провокират изяви, участия и ангажираност в различни дейности. Това помага за изграждането на различни компетенции и умения, които от своя страна дават самочувствие и увереност за експериментираме с нови такива, а това помага в ориентирането на младежите.

Консултации за държави и университети

Индивидуален, стратегически подбор на специалност, държава и университети според критериите за прием и характеристиките на конкретния кандидат.

Кандидатстване

Услугата е комплексна и включва подбор на учебни заведения, съдействие при изготвяне на мотивационно писмо, CV и препоръка, попълване на формуляри, кореспонденция с университетите, междинни консултации в ключовите периоди на кандидатстването, подготовка за интервю, съдействие за превод и легализация на документи и изпращането им до университетите, заявяване на настаняване, инструктаж преди заминаване и записване в университет.

Кариерен център

EUTOPIA организира Специализиран Кариерeн Семинар за ученици от 9 до 12 клас, в който имате възможност да се запознаете и да бъдате активни в следните теми:

Съвети при избор на специалност:

Запази безплатна консултация!

Консултирайте се за специфичен въпрос или тема, от която се интересувате. Нашият екип ще се свърже с вас.